Övrigt

Nya bilder på den beryktade budgetmodellen av iPhone

I senaste rykteskollen gick vi igenom de vid den tiden påstådda läckta delarna till den beryktade lågpris-iPhone som eventuellt kommer att lanseras vid sidan av iPhone 5S senare i år. Nu säger sig sajten Techdy ha fått tag på en baksida som tillsammans med en displaymodul ger en rejäl uppfattning om hur denna nya instegsmodell kan komma att se ut.

Framsidan ser som väntat ut som iPhone 5, med en skärm på 4 tum som rimligtvis kan tänkas hjälpa till att fasa ut iPhone-modellerna med skärmar på 3,5 tum. Baksidan däremot, om denna prototyp visar sig vara äkta vara, är helt gjord i termoplast (polykarbonat) och har en rundare form än iPhone 4/4S/5. Att det rör sig om en prototyp, ifall det ens visar sig vara äkta, syns tydligt då hålen för volymknappar med mera saknas.

Techdy har en hel drös med bilder på deras montage och ur de flesta möjliga vinklar. De läckta delarna har även uppmärksammats av CNN på TV.

Techdy har även gjort ett eget Apple-inspirerat videoklipp där de visar upp den:

https://www.youtube.com/watch?v=DboM3QgjBlg

Läs också:
I år tror jag vi får både iPhone 5S och iPhone 5i
Rykteskollen: iPhone 5S, iPad 5 och en ny instegsmodell för iPhone

[via: http://www.macrumors.com/2013/07/06/high-quality-video-and-photos-reveal-what-apples-plastic-iphone-will-look-like/ “Macrumors”]
[source: http://blog.techdy.com/hands-on-with-apples-budget-iphone-video/#!prettyPhoto “Techdy”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!