Övrigt

Nu har Readly även böcker i sortimentet

Svenska Readly utökar idag utbudet i sin läs-app med böcker. Upplägget är annars samma att du för en månadskostnad får läsa så mycket du vill men att det förutom tidksrifter nu också finns för böcker. Dock är det uppdelat så det är 99 kronor per månad för var och en av dessa så vill du ha tillgång till både tidskrifter och böcker hamnar du på 198 kronor per månad.

Med på tåget från start finns ett 20-tal svenska förlag, bland annat Bonniers, Norstedts och Natur & Kultur, som tillhandahåller böcker för vuxna, ungdomar och barn samt illustrerade fackböcker och skönlitteratur.

– De senaste åren har vi haft en nedåtgående trend när det gäller bokläsandet. Nu skapar vi en app där användaren kan botanisera fritt inom ett stort utbud av riktigt bra böcker, säger han. När du står i bokhandeln gäller det att du väljer rätt, för du kan inte ångra dig när du gått därifrån. Om du väljer fel bok i Readly är det bara att ta en ny, eftersom du inte köper enstaka böcker utan abonnerar på en hel värld av läsande. Du kan dessutom börja läsa den inom några sekunder. Readlys boktjänst är ett verktyg för att upptäcka läsandet.

readly_books

Readly har tidigare i år lanserat amerikanska och brittiska tidskrifter i tjänsten. Appen för iPhone och iPad är gratis i App Store.

[source: https://www.mynewsdesk.com/se/readly/pressreleases/alla-boecker-du-orkar-laesa-foer-99-kronor-per-maanad-readly-utoekar-utbudet-i-sin-app-foer-laesning-med-boecker-976003 “Pressmeddelande”]

[related]Mer om Readly[/related]
[display-posts tag=”readly” exclude=”undefined” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”7″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!