Övrigt

Readly utökar sortimentet med 143 amerikanska magasin

Den svenska digitala tidningstjänsten Readly meddelade idag att de utökar antalet titlar i tjänsten med 143 amerikanska magasin. Från och med idag så finns 159 svenska och 143 amerikanska magasin tillgängliga och under våren kommer detta utökas med et antal brittiska. Priset för tjänsten blir samma som tidigare, 99 kronor per månad för så mycket du orkar läsa.

– Vi vet att det finns ett stort intresse att läsa internationella tidningar i Sverige. Men långt ifrån alla bor så att de enkelt kan köpa dem i en kiosk. Nu gör vi titlar som Fast Company, Popular Science och Yoga Journal tillgängliga i datorn, plattan eller telefonen. Och den som redan är Readly-abonnent får detta helt utan extra kostnad”, säger Per Hellberg, vd för Readly International.

Readly jämför sig med tjänster som Spotify för musik och Netflix för tv-serier & film och räknar nu med att få in allt fler användare till tjänsten. För att få tillgång till det nya utbudet behöver du den senaste versionen av appen och eventuellt också logga ut och in igen.

[source: https://www.mynewsdesk.com/se/readly/pressreleases/readly-goer-internationellt-utbud-tillgaengligt-foer-alla-967980 “Readly / Pressmeddelande”]

[related]Mer om Readly[/related]

[display-posts tag=”readly” offset=”1″ image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!