Övrigt

Apple sägs presentera “iWatch” under ett Special Event i oktober

Källor till Re/code, som får sägas vara en mycket trovärdig sajt, berättar att Apple planerar att hålla en pressträff under oktober månad då “iWatch” kommer att presenteras. Samma information rapporteras av japanska Nikkei.

Denna “bärbara” produkt ska innehålla sensorer för diverse medicinska och träningsändamål och knyta an till HealthKit som kommer i höst i och med iOS 8. Källorna säger också att Apple räknar med att behöva producera mellan tre till fem miljoner enheter per månad.

Det handlar inte direkt om någon ny information men källorna är desto mer trovärdiga i kombination med att vi nu vet att HealthKit är på väg på riktigt. Även om HealtKit kan hämta in information från tredje part vill antagligen Apple också vara med i leken om vilken produkt du har runt handleden.

Att den kanske även kan visa hur mycket klockan är blir nog nog säkerligen en mycket sekundär funktion.

[source: http://recode.net/2014/06/06/codered-yes-apples-first-wearable-device-is-slated-for-october/ “re/code”, http://asia.nikkei.com/Business/Trends/Apple-flexes-healthcare-muscles-with-new-wearable-device “Nikkei”]

[related]Mer om iWatch[/related][display-posts tag=”iwatch” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!