Övrigt

Webhallen tar betalt i Bitcoin

Det har stormat rejält kring kryptovalutan Bitcoin efter den senaste tidens hackerattacker och tragiska dödsfall. Trots detta verkar inte intresset för valutan ha svalnat och idag väljer Webhallen att lägga till alternativet Bitcoin som betalningsmetod på sin sajt.

Hanteringen av Bitcoins har Webhallen valt att lämna till växlingstjänsten Bitpay som räknar ut kurs och växlar ut pengar i önskad valuta till Webhallen. Varje betalning hanteras just nu manuellt och kommer till en början att ge en fördröjning av köpet på ca 24 timmar vilken Webhallen hoppas kunna krympa med bättre flöden över tid.

Till Sweclockers väljer Anton Nilsson, inköpschef på Webhallen att kommentera tilltaget:

Vi öppnar för betalningar med Bitcoin eftersom vi vill expandera vårt redan branschledande utbud av betalningsalternativ. Vi tror att vi har helt rätt kundkrets för Bitcoin och är själva intresserade och nyfikna på kryptovalutan. Givetvis är det även kul att vara först ut med nya lösningar.

Webhallen är först ut bland de större svenska e-handlarna att acceptera Bitcoin som betalningsmetod, men säkerligen inte den sista.

[source:http://www.sweclockers.com/nyhet/18506-webhallen-tar-emot-bitcoin “Sweclockers”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!