Övrigt

Weather Pro för iPad blev just ännu bättre

weatherpro-642x376

Det var inte länge sedan vi skrev om Weather Pro men nu har iPadversionen uppdaterats igen och blivit ännu bättre, bland nyheterna hittar vi badtemperaturer, UV-index och möjlighet att dela väderinformation till Facebook och Twitter.

Nyheter:

  • I den här senaste uppdateringen till WeatherProHD är vi glada att införa funktionaliteten sociala medier. Du kan nu dela den senaste väderobservationen för dina valda platser med vänner och anhängare på Facebook och Twitter.
  • Med europeiska semestrar nära förestående har WeatherProHD nyligen fått funktionen strandväder. Detta ger dig en karta över vattentemperaturen i Europa.
  • Radarvyn har en ny funktion i version 2.1 där användaren kan välja ett lager som visar orter och gränser om så önskas.
  • Mindre buggar har åtgärdats, optimering av visning av innehåll och layout-förbättringar har gjorts. Till exempel har, efter synpunkter från användarna, valet tillkommit att kunna dölja sök/favorit-verktygsfältet i stående vy (och även i liggande vy om du har Premium).

Nyheter i Premiumversionen:

  • -Utöver Europeiska strandvädret, standardfunktion i WeatherProHD, kan Premium-användare också dra nytta av kartor för vattentemperatur för Medelhavet, Karibien och andra populära semesterresmål plus en UV-indexfunktion – viktigt för den som spenderar tid i solen.

38 kronor kostar Weather pro och den är värd varenda krona.

WeatherPro for iPad - MeteoGroup Deutschland GmbH

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!