Övrigt

Vecka 2 av Apples “Get Stuff Done”-kampanj på Mac App Store

Get Stuff Done - vecka 2

Förra veckan drog Apple igång en ny kampanj på Mac App Store som av allt att döma kommer sträcka sig över en treveckorsperdiod med nya appar varje vecka. Vecka 1 bestod av appar under rubriken prioritera, där appar som Things, 2Do, Clear och Due fanns med bland utbudet och såldes med häftiga rabatter.

Denna vecka är det kategorin organisera som står i fokus, och sammanlagt är det nio Mac-program som belyses och säljs för ett rabatterat pris. Sista dagen för vecka 2 är idag, onsdag. På torsdag påbörjas den tredje och sista kampanjveckan, men kategorin nytta.

Några av veckans program ser du här nedan, övriga kan du läsa om i Mac App Store.

Gemini: The Duplicate Finder – 38 kr (50%): En lättanvänd app för att snabbt hitta dubletter av filer som du har på din hårddisk eller på ett externt lagringsmedia.

Unclutter – 15 kr (33%): Städar upp ditt skrivbord genom att samla dina anteckningar och skrivbordsikoner och gömma dem. Du får snabbt fram dem genom att scrolla nedåt från menyraden. Har även en funktion för att visa dina senaste urklipp.

Delicious Library 2 – 135 kr (50 %): En stilfull app för att organisera, kategorisera och sortera allt du äger.  Du skapar olika “hyllor” och kan fylla dem exempelvis med dina CD-skivor, filmer eller dina barns leksaker. Enkel inskanning av produkter genom att hålla uppe streckkoden mot din Mac’s FaceTime-kamera.

MindNode Pro – 75 kr (50%): Ett program för att skapa stiliga mindmap-kartor med stöd för att infoga såväl bilder som text. Appen finns även för iOS och alla mindmaps som skapas kan delas mellan enheterna över iCloud.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!