Övrigt

Värdens mest nedladdade spel har nu över 500 banor

Idag uppdaterades Angry Birds åter igen och förmodligen har inget spel som kostar så lite fått så många uppdateringar och nya banor efter att det släppts och dessutom fått så många uppföljare. Det innehåller nu över 500 banor. Spelet som kom redan i december 2009 är sedan länge en klassiker och redan 2011 hade spelare skickat iväg över 400 miljarder fåglar och sammanlagt lagt ner över 200 000 år på spelet. Kanske mänsklighetens största slöseri av tid någonsin.

https://www.youtube.com/watch?v=moBd3IlHvkE

Hur som helst så är det 15 nya banor som baseras på vad användare röstat på varit deras favorit-teman och dessa innehåller bland annat Short Fuse, Red’s Mighty Feathers, Surf och Turf. Låter kanske underligt att Rovio fortsätter uppdatera ett så gammalt spel men med tanke på att så många har det installerat på sina mobiler får företaget lite gratis uppmärksamhet genom att uppdateringen syns för dessa användare varje gång nya banor kommer.

Angry Birds finns bland annat till iPhone, iPad och Android.

[related]Mer om Angry Birds[/related][display-posts tag=”Angry-Birds” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!