Övrigt

Välkommen till Array forum!

Från och med idag vill vi hälsa alla hjärtligt välkomna till vårt forum!

För dig som lyssnar på Slashat.se regelbundet så är denna information inte ny. Då Slashat.se numera är en del av hela Array.se, så blir detta det officiella (och gemensamma) forumet för både Slashat.se och Array.se. Allt på ett ställe helt enkelt!

För Slashat-användare innebär detta rent praktiskt inget annat än nya färger och annan logo. Du behöver inte göra något, ditt konto är samma som innan och alla dina inlägg finns kvar. Rent tekniskt är det exakt samma forum på alla punkter. På sikt skall vi dock utöka med fler kategorier, allt eftersom fler av Arrays besökare och Slashats lyssnare hittar hit. Vi förbereder redan nu för hur vi skall utöka kategorierna, och du är välkommen att lämna din input i denna tråden.

Välkommen till Sveriges trevligaste plats för att diskutera teknik och prylar! Du hittar det på forum.array.se samt i menyn längst upp.

P.S: Du som har ett gammalt Array-konto kan ej använda det i forumet, utan behöver i nuläget registrera ett specifikt forumkonto. Vi jobbar på en smidigare lösning på detta i framtiden.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!