Övrigt

Twitter lanserar officiell mute-funktion

Under de senaste veckorna har en del utvalda Twitteranvändare fått pröva på en mute-funktion som gör det möjligt att dölja en persons tweets och retweets i sitt flöde – något som länge varit möjlgit via tredjepartsappar för Twitter, så som populära tredjepartsappar som Tweetbot och Twitterific. Nu lanseras Twitters officiella mute-funktion för alla.

Inom några veckor kommer utrullningen att vara helt genomförd, varför många ännu inte kan se den nya knappen i sina appar och på webben. Uppdaterade versioner av Android– och iOS-appen kommer få stöd för funktionen vid sidan av Twitter på webben.

Endast användare, ej hashtags eller ord

De som döljs får ej reda på det, och det går att stänga av funktionen när som helst. Till skillnad från exempelvis Tweetbot verkar Twitter inte ha byggt in stöd för att mute:a en person i en viss tid, utan det verkar gälla för all evighet tills dessa att du manuellt inaktiverar den igen.

Vidare är Twitters variant betydligt mer begränsad än exempelvis Tweetbots; via Twitter kan du enbart dölja användare, medan du med Tweetbot kan välja att filtrera ut hashtags eller specifika ord.

[source:https://blog.twitter.com/2014/another-way-to-edit-your-twitter-experience-with-mute “Twitter Blog”]

[related]Relaterat[/related][display-posts tag=”Twitter” exclude=”undefined” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!