Övrigt

Tweetbot för OS X finns nu i Mac App Store

Tweetbot-mac-logga

Om du har följt oss här på Allt om Mac en lite längre tid vet du nog vid det här laget att Tweetbot är den Twitter-klient som ligger oss varmast om hjärtat. När utvecklarbolaget Tapbots släppte en betaversion av Tweetbot för OS X i somras blev därför överlyckliga.

Nu har den skarpa versionen av Tweetbot släppts på Mac App Store, och prislappen är satt till 149kr. Det är ett relativt högt pris för en Twitter-app i jämförelse med konkurrerande appar som finns för försäljning, och anledningen till det är enligt Tapbots själva Twitters nya regler för tredjepartsutvecklare.

Twitter ger tredjepartutvecklare ett begränsat antal “biljetter” för varje Twitter-klient, och varje person som köper Tweetbot förbrukar en biljett per Twitter-konto som läggs till i appen. När biljetterna är slut så finns det ingen garanti för att utvecklaren kan få nya, och kan således bli tvungna att sluta sälja appen.

Men, även om det inte vore för den anledningen är prislappen för Tweetbot inget att höja ögonbrynen för. Denna app är precis lika välgjord som dess motsvarighet till iPad och iPhone, och bara en sådan sak som iCloud-synkronisering av din tidslinje, mentions, DM:s och en rad andra saker ger appen skäl för sitt pris. Att Twitter själva har lagt ned utvecklingen av deras egna, officiella app känns numera som ett minne blott.

Du kan läsa mer om Tweetbot for Twitter på Tapbots webbsida och i vår genomgång.

Tweetbot for Twitter – 149 kr

Tweetbot for Twitter - Tapbots

Skärmavbild 2012-10-19 kl. 00.45.47

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!