Övrigt

Tunesque – Som Spotlight, fast för iTunes Store

Tunesque-logo

Via AppStorm kan vi tipsa om ett riktigt fiffigt litet program för dig som ofta söker efter olika saker i iTunes Store. Tunesque heter appen och beter sig i princip exakt likadant som Spotlight i Mac OS X; men istället för att söka efter filer på datorn söker Tunesque efter produkter i Mac App Store, App Store, iBookstore och alla de olika sektionerna som finns i iTunes Store.

Tunesque-sök-1

I resultat listan ser du de träffar som mest stämmer överens med din sökning, och resultatet uppdateras allt eftersom du matar in tecken i sökfältet, precis som Spotlight och Alfred. Ett litet plustecken i resultatlistan indikerar att en app är universell, och du kan direkt också se vad varje produkt kostar. När du klickar på ett resultat, eller trycker på Enter, tar Tunesque dig direkt till produktens sida i iTunes. Om du håller musen över ett resultat visas även en liten pop-up-ruta som visar produktens beskrivning och dess genomsnittliga betyg.

Tunesque-settings

I appens inställningar kan du specificera vilka sektioner i iTunes Store som Tunesque ska leta i, t.ex. kan du klicka ur TV Shows och Podcasts ifall du inte är intresserad av de sektionerna. Du kan via inställningarna också välja att appen automatiskt ska startas när du startar datorn, och till sist kan du också ange ett kortkommando för att snabbt göra dina iTunes-sökningar.

Tunesque är helt gratis och fungerar alldeles, utomordentligt bra. Rekommenderas starkt!

Direktlänk till Tunesque i Mac App Store (Sponsrad länk)

Tunesque - MTA

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!