Övrigt

Tre DLC-paket till Fallout 4 kommer ut i vår

Fallout 4 var ett efterlängtat spel som många hade väntat på sen de spelat ut Fallout 3. Det kom, det spelades, och det tog över våra nyhetsflöden. Ingen kunde missa att Fallout 4 var här. Nu får vi alla hålla i oss igen, för snart kommer DLCn. Den första DLCn till det postapokalyptiska spelet heter Automatron, och det kommer att bli tillgängligt nu i mars. I Automatron kommer vi att kunna bygga våra egna robotar. Detta med hjälp av delar från robotar vi först måste döda ute i ödemarken.

Redan i April kommer nästa DLC, och den heter Wasteland Workshop. Wasteland workshop kommer vi att kunna fånga vilda djur, och antingen tämja dem eller använda dem i djurslagsmål. Något annat som kommer att finnas i denna DLC är ökade möjligheter att skapa sina boenden ute i ödemarken som vi vill ha dem.

Det största som tillkommer är dock Far Harbour, som är mer av en expansion än bara DLC. I Far Harbour. Far Harbour innehåller ett nytt uppdrag, samt mer land att upptäcka. Det tillkommer en hel ö i denna expansion, och utvecklaren Bethesda säger att Far Harbour kommer med den största utökningen av land som en expansion eller DLC har innehållit. Far Harbour kommer ut i maj.

 

[source:https://bethesda.net/?utm_source=Twitter&utm_medium=Social&utm_campaign=16%2F02%2F2016dlc&hootPostID=a3a1c4a6242bbe59fea6e943c13f7127#en/events/game/fallout-4-add-ons-automatron-wasteland-workshop-far-harbor-and-more/2016/02/16/77 “Bethesda.net “]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!