Övrigt

Tillbehören till iPad mini med Retina-skärm

Idag började Apple ta emot beställningar på iPad mini med Retina-skärm och i skrivande stund skickas enheterna inom 5-10 arbetsdagar. Likt med iPad Air erbjuder Apple ett antal tillbehör för att skydda och utöka funktionaliteten för iPad mini med Retina-skärm.

Exempelvis finns Lightning-adaptrar som gör det möjlig att importera bilder från digitalkameror och ladda enheten med den gamla 30-stiftskontakten eller via micro-USB samt adaptrar för ansluta den direkt till din TV via HDMI.

Dessa tillbehör är dock inte unika för den nya modellen utan fungerar lika bra på vanliga iPad mini och de flesta utom cover och case också för iPad med Retina-skärm (som dock slutat säljas) och iPad Air.

ipad_mini_case

iPad mini Smart Case, 599 kr

Ett heltäckande läderfodral i färgerna brun, beige, svart, gul, blå och röd

ipad_mini_cover

iPad mini Smart Cover, 349 kr

Överdrag i polyuretan i färgerna svart, rosa, gul, blå, grön och röd.

lightning_tillbehor

Lightning-till-USB-kabel (1 m), 160 kr

Med USB 2.0-kabeln kan du ansluta din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt till datorns USB-port för synkning och laddning eller till Apple USB-nätadaptern för smidig laddning direkt från ett vägguttag.

Lightning-till-USB-kabel (2 m)

Med den här USB 2.0-kabeln på 2 meter kan du ansluta din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt till USB-porten på din dator för synkning och laddning, eller till en Apple USB-nätadapter för laddning i ett vägguttag.

Lightning-till-30-stiftsadapter, 269 kr

Med den här adaptern kan du ansluta enheter med Lightning-kontakt till många av dina 30-stiftstillbehör.* Stöd för analogt ljud, ljud via USB, synkning och laddning. Videoutgång stöds inte.

Lightning-till-30-stiftsadapter (0,2 m), 349 kr

Med den här 0,2 m långa kabeladaptern kan du ansluta enheter med en Lightning-kontakt till flera av dina 30-stiftstillbehör.

Lightning-adapter

Lightning-till-digital-AV-adapter(HDMI), 429 kr

Lightning-till-digital-AV-adaptern dubblerar det som visas på enhetens skärm, till exempel appar, presentationer, webbplatser och bildspel, på en HDMI-utrustad TV, bildskärm, projektorduk eller annan kompatibel bildskärm i upp till 1080p HD-upplösning.

Lightning-till-VGA-adapter, 429 kr

Lightning-till-VGA-adaptern dubblerar det som visas på enhetens skärm, till exempel appar, presentationer, webbplatser och bildspel med mera, på din VGA-kompatibla TV, bildskärm, projektor eller annan kompatibel bildskärm i upp till 1080p HD-upplösning.

lightning_camera

Lightning-till-SD-kamerakortläsare, 296 kr

Med Lightning-till-SD-kamerakortläsaren är det enkelt att överföra bilder och videor från din digitalkamera till din iPad eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.

Lightning-till-USB-kameraadapter, 269 kronor

Med Lightning-till-USB-kameraadaptern är det enkelt att överföra bilder och videor från en digitalkamera till din iPad med Retina-skärm eller iPad mini, så att du kan visa dem på den vackra iPad-skärmen och dela dem med släkt och vänner.

lightning-mikro-usb-adapter

Lightning-till-mikro-?USB-adapter, 169 kr

Med Lightning-till-mikro-USB-adaptern kan du ansluta en iPhone, iPad eller iPod med Lightning-kontakt till mikro-USB-kablar och -laddare för att synka och ladda din enhet.

Fler tillbehör från många andra tillverkare hittar du i Apple Store.


[display-posts id=”82610, 83218″ image_size=”thumbnail” orderby=”date”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!