Övrigt

Teslapodden: Framtiden är elbilar! Eller?

I årets andra avsnitt av Teslapodden kikar vi på Tesladödaren Faraday Future och andra framtida elbilskoncept från konsumentelektronikmässan CES. Dessutom tar vi reda på hur mycket elektrisk energi som faktiskt behövs för att göra alla Sveriges bilar elektriska, hur cheferna i bilindustrin tänker runt elbilar och vilka möjligheter vätgasbilar har att ta en prominent plats i bland framtidens fordon. Hur länge kan en Tesla stå utan laddning utan att batterierna går sönder? Anders får ett utbrott på de svenska bankerna och en febersvettig Fabian chattar med troll på Facebook.

I efterhand har vi förstått att bilen som Faraday Future presenterade på scen inte klarade att köra själv ens den korta bit den till slut gjorde. Istället var det en medarbetare som i skydd av mörkret smög in och körde bilen några meter manuellt. En video om detta och mycket mer om Faraday Future hittar du här.

Teslapodden utkommer med ett nytt avsnitt varje vecka, och görs av Anders Willstedt och Fabian Ruben. Lyssna på senaste avsnittet direkt här, på teslapoddens hemsida eller prenumerera via iTunes.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!