Övrigt

Tar Telenor emot förhandsbokningar av iPhone 4S via sms?

Telenorförhandsbokning

Fick precis ett sms från Telenor där de skriver att jag kan säkra mitt exemplar av iPhone 4S på lanseringsdagen genom att skicka “IPHONE” till 71700. Spontant följde vi deras uppmaning och fick en stund senare ett sms till som bekräftelse. Det är ingen annan som vi vet som har fått detta sms, så det kan röra sig om en bluff. Men om det är äkta så låter vi det ändå vara osagt om det verkligen är en sätt att förhandsboka eller inte. Och om det är äkta kan det tyckas att  Telenor försöker kringå ett eventuellt krav från Apple att inte ta emot några förhandsbokningar.

Hursomhelst delar vi naturligvis med oss av detta till dig. Det är upp till dig själv om du är godtrogen nog att skicka ett sms till dem. Men om du är nervösa för eventuella bluff-avgifter gör du bäst i att låta bli tills detta är bekräftat (eller dementerat).

Ingen information om detta finns för tillfället inte upplagd på Telenors iPhone 4S-sida. Vi uppdaterar detta inlägg när vi får mer information.

Uppdatering #1: Efter en kort chat med Telenors kundtjänst kan vi berätta att det åtminstone är bekräftat att det är Telenors eget kortnummer, som enligt kundtjänstmedarbetaren endast kan användas av dem själva. Ingen konstig debitering ska heller ha gjorts för de som svarat på meddelandet (se chatt-konversationen nedan).

TelenorChatt

PS: På Dustins företagssida (Dustin.se) kan man a alla fall göra en förhandsbokning, och trots att det är på deras företagssida kan man välja att man är privatperson (Tack Viktor!).

Uppdatering #2:

Telenor tar emot förhandsbokningar 24:00 natten till Fredagen den 21 oktober. Läs mer.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!