Övrigt

Tele2 slopar alla bindningstider och börjar med öppet köp

Läs också: Tele2 slutar subventionera telefoner – “vill förändra branschen”

Från och med imorgon kommer tre stora förändringar träda i kraft hos operatören Tele2 – förändringar som Tele2 inte säger så mycket om ännu, men som verkar väldigt positiva ur ett konsumentperspektiv.

Surfar du in på Tele2.se i skrivande stund möts du av ett meddelande om att sajten är stängd för tillfället och att den åter öppnas imorgon. Anledningarna förklaras i ett videoklipp där Tele2:s VD berättar om tre stora förändringar som företaget filat på det senaste året.

  1. Slopar alla gamla abonnemang. Alla nuvarande abonnemang försvinner och ersätts av ett “superflexibelt” abonnemang som kunden själv ska kunna skräddarsy efter behov. I praktiken bör det dock bli som att Tele2 fortsätter med olika paket, då flexibiliteten antagligen kommer att begränsas av en fördefinierad meny.
  2. Slopar alla bindningstider. Alla bindningstider för både företags- och privatabonnemang tas bort. Exakt hur Tele2 kommer att kunna fortsätta erbjuda subventionerade nyköp av telefoner kommer bli intressant att bli varse om.
  3. En månads öppet köp. Alla nytecknade abonnemang får ett månads öppet köp, både för privatpersoner och företag.

Enligt uppgift till Array.se kommer Tele2 strömlinjeforma sitt abonnemangsutbud där enbart “Volym”-abonnemanget erbjuds med olika tillägg som kunden själv får välja. Inga större skillnader ska heller enligt samma information finnas mellan privat- och företagsabonnemang.

Under morgondagen, torsdag, ska webbsidan slå upp sina nya portar och alla frågetecken kring “Tele 2.0” rätas ut.

https://www.youtube.com/watch?v=dlx7ZDTsjj4

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!