Övrigt

Svenska politiker i StarCraft-turnering

Varför vänta med att göra upp om vem som vinner till valet? Så kanske politikerna som ställde upp i e-sportevenemanget PolitikerStarCraft 2014 tänkte. I söndags gjorde representanter från alla riksdagspartier utom Kristdemokraterna upp och som en joker fanns Piratpartiet med.

Vänsterpartiet hade aldrig några direkta svårigheter i sin väg till finalen. De plöjde raskt genom matcherna utan att förlora en enda runda. Sverigedemokraterna och Piratpartiet kunde aldrig riktigt sätta upp något direkt motstånd. På andra sidan turneringsträdet var det Miljöpartiet som gjorde en liknande bravad. De tog sig med lätthet vidare från matchen mot Folkpartiet och tog sig sedan an Socialdemokraterna innan det var dags för finalen mot Vänsterpartiet.

Hur det slutade kan du läsa om på OnlineGamer Sverige och läs också mer om PolitikerStarCraft 2014 på Facebook och kolla in video från turningen på deras YouTube-kanal.

[via: http://www.onlinegamer.se/2014/04/vansterpartiet-vinner-e-sportevenemanget-politikerstarcraft/ “OnlineGamer Sverige”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!