Övrigt

Succé-spelet Cut the Rope finns nu även på Mac App Store

mzl.bltvxhqt.800x500-75

Cut the Rope som för över två år sedan släpptes till iPhone och senare även som en separat app till iPad finns nu att köpa till din Mac från Mac App Store. Spelet går kortfattat ut på att mata en godisbit till ett monster om och om igen i olika banor genom manipulera diverse saker på banan för att få godisbiten att förflytta sig till den late och stillasittande monstrets mun. Varje bana har tre stjärnor som kan samlas in för att få full pott. Fysikmotorn är riktigt välgjord och grafiken är riktigt trevlig att titta på.

mzl.utybiibh.800x500-75

iOS-spelet har utvecklats till att ha en hel drös med banor, närmare bestämt 250 banor i olika “lådor” som spelets 10 olika nivåer kallas, och varje låda har unika teman men olika hinder och egenskaper. Mac-versionen som just lanserats erbjuder samma banor och enligt utvecklarna Chillingo är alla banor omgjorda för att passa i landskapsläge (iOS-spelen spelas i porträttläge). Vidare har även stöd för GameCenter för OS X Mountain Lion utlovats samt fler banor i kommande uppdateringar av spelet.

Spelet finns som sagt även till iOS, och om du söker efter Cut the Rope på App Store hittar totalt fyra appar; två iPhone-appar och två HD-versioner till iPad. Förutom orginalet Cut the Rope hittar du uppföljaren till succén som laddats ned över 100 miljoner gånger: Cut the Rope: Experiements.

Cut the Rope för Mac kostar 38 kr

Cut the Rope - ZeptoLab UK Limited

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!