Övrigt

Stora Pekboken, en bra app för barn till iPhone & iPad

stora_pekboken

Stora Pekboken är nog den bästa pekboken hittils och dessutom finns den både till iPhone och iPad. Många kategorier med mycket snygga och tydliga bilder. Ljudkvaliten på rösten är mycket bra. Det är inga problem för ett litet barn att förstå och navigera sig igenom appen. Kanske lämplig från ett och ett halvt år eller liknande. Min dotter på drygt två behövde inga instruktioner utan använde den med glädje och tack vare de tydliga bilderna hade hon mycket roligt.

    Stora pekboken är utvecklad främst i syfte att undervisa och underhålla våra yngsta medmänniskor. Med 83 vackra, tydliga och högupplösta bilder, vilka är fördelade i sex kategorier, tillåts de minsta att lära sig sitt modersmål på ett roligt och interaktivt sätt! Appen kommer med möjligheten att byta språk, hela sju språk omfattas! Så varför inte fånga upp lite ord på ett främmande språk, när det blir för lätt på modersmålet? På så vis kan både unga och gamla ha roligt med stora pekboken – kunskap har ingen åldersgräns!

    Välj en kategori. Peka på bilden och en text och en röst kommer att avslöja vad bilden föreställer. Välj nästa bild med en svepande rörelse eller gå tillbaka till huvudmenyn och välj en ny kategori (eller ett nytt språk).

    Det är väldigt enkelt, väldigt snyggt och väldigt roligt!

    De sex kategorierna är: Djur, Djurens Ungar, På Zoo, Fordon, Färger och Frukt & Grönt.
    De sju språken är: Svenska, Danska, Norska, Spanska, Franska, Tyska och Engelska.

Stora Pekboken är en universal app för både iPhone & iPad och den finns nu till specialpriset 7 kronor fram till sista januari.

The Big Picture Book - Graphiclife

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!