Övrigt

Spela flipper i mobilen och skänk dina poäng till välgörenhet

Blipper är en spel-app där spelupplägget är en blandning mellan ett flipperspel och klassiska Breakout. De poäng du samlar in du man skänka till någon av de föreningar som varje månad tävlar om att få en summa pengar från Citycon. Under premiärmånaden i november är summan hela 25 000 kr, i fortsättningen från 10 000 kr. De föreningar som har fått flest poäng av spelarna vinner.

Blipper är ett flipperspel i tre diamantfyllda nivåer där det gäller att få ihop så många poäng som möjligt på tre minuter. På vägen spränger du hinder, hittar multiballs och plockar bokstäver för att låsa upp nästa nivå.

Du kan boosta dina poäng genom att spela Blipper på plats i något av Citycons köpcentrum i Sverige: Kista Galleria, Liljeholmstorget Galleria, Tumba Centrum, Högdalen Centrum, Jakobsbergs Centrum, Åkersberga Centrum och Stenungstorg. Du och dina vänner kan också ge varandra en fina extrabonusar genom att spinna varandras bonushjul!

Om du vill kan du skänka dina ihopsamlade poäng till en lokal förening. Den förening som fått flest poäng varje månad får ett fint bidrag av Citycon!

Blipper är utvecklat av mina kollegor på Sticky Beat.

Läs mer om Blipper och ladda hem det gratis från App Store och Google Play.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!