Övrigt

Smart och analog fitness-klocka från Withings presenterad

Franska Withings som bland annat ligger bakom den smart vågen med samma namn och dessutom har andra fitness-trackers har presenterat en intressant smart fitness-klocka med ett analogt utseende. Withings Activité skiljer sig en hel del mot andra smarta klockor då den inte tagit sikte på att visa en massa notiser eller köra appar direkt i den utan i stället skapat en minimal analog design på sin vattentäta smarta klocka som har en imponerande batteri-tid på hela ett år.

withings_activate_black

Withins Activité är en avancerad stegräknare som håller koll på hur mycket du rör dig under dagen samt kan räkna ut brända kalorier eller distans och tack vare att den är vattentät tar du också med den på dina simturer. Den enda indikator som finns förutom att visa tiden är en mätare som går från 0 till 100 och du bestämmer själv vad ditt dagliga mål är. Kanske vill du nå 10000 steg eller 1000 kalorier, det är upp till dig. Allt detta konfigureras i appen Withings Health Mate som också ger dig statistik och hämtar in data från den smarta vågen om du har en sådan. Appen kan också kopplas samman med exempelvis RunKeeper om du håller koll på din träning på så sätt.

healthmate

Förutom att ha koll på hur mycket du rör dig när du tränar och under dagen har den också koll på hur du sover och kan väcka dig när du sover som ytligast på morgonen genom att försiktigt vibrera. Den kommer i två modeller (svart och silver) med brunt eller svart läderarmband och priset när den släpps i augusti kommer ligga på £320.

Läs mer om Withings Activité

[source: http://vitrine-media-cdn.withings.com/wysiwyg/news_events/Withings_Activité%20Press%20Release%2024.06.2014_UK.pdf “Pressrelease”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!