ipad_mini_deisgn

by • 15 april, 2012 • NyheterComments (4)44

Så här skulle iPad mini kunna se ut

ipad_mini_deisgn

Rykten om en mindre iPad har funnits ett tag och tog ny fart när John Gruber tog upp det i avsnitt 86 av The Talk Show och hävdade att Apple har en mindre version med en skärm på 7,85 tum i sitt hemliga designlabb. Diskussionen fortsatte i avsnitt 87 där han poängterade att de har en men att det verkligen inte betyder att den kommer lanseras.

Kanske den kommer, kanske den förblir en prototyp. Vi har skrivit om rykten om en iPad mini i inläggen ”Samsung-representant: “Apple planerar att lansera en mindre modell av iPad i år” och ”Varför en iPad mini på 7,85-tum är sannolik”. Hur den skulle kunna se ut har ciccaresedesign tänk ut och har gjort ett antal snygga renderingar tillsammans med en iPhone och en iPad i den nuvarande storleken.

Se alla bilder från galleriet med iPad mini.

VIA: CULT OF MAC
KÄLLA: CICCARESEDESIGN

Liknande artiklar

 • Alex

  Vet helt säkert att en person på Apple Sverige testade en iPhone mini/nano för ca 1 år sen. Apple testar säkert massa versioner och storlekar hela tiden av sina produkter. :)

 • Jessica Hanmeier

  Folk har alltid tjatat om en massa saker som de tyckt att Apple borde bygga. Folk har haft fel. Nu när Steve är borta, finns risken att Apple kommer att lyssna på såna förslag på allvar. :(

 • CJE

  Angående att (någon på) Samsung påstår att Apple skall lansera en iPad 7,85 tum… min spontana känsla är att Apple kan ha köpt in ett litet parti 7,85-tumsskärmar för att helt enkelt bara utvärdera.

  Ett annat möjligt alternativ kan vara att Apple har beställt ett parti 7,85-tumsskärmar för att VILSELEDA konkurrenterna.

  Fattar inte vad Apple ska med en 7,85-tummare av iPad till.

 • Christian

  Instämmer med föregående talare. Risken är (antagligen?) överhängande att den slutgiltiga granskningen och fingertoppskänslan som Steve bidrog med nu är svår att ersätta.

  The student may learn, but the master is always the master.