Övrigt

Så här ser Instacast HD för iPad ut

6343662915_c5c0e75804_b

Instacast är en app för dina iOS-enheter som helt och hållet ersätter iOS och iTunes integrerade podcast-hantering. Nya avsnitt av de podcasts du prenumererar på indikeras med push-notifikationer och kan laddas ned i bakgrunden. Du sköter alla dina prenumerationer direkt från appen och slipper gå omvägen via iTunes.

Nu håller Instacast HD på att beta-testas för fullt och igår släppte utvecklarna Vemedio några skärmdumpar på hur Instacast för iPad kommer se ut. Av bilderna att döma ser det helt klart snyggt ut, och förhoppningsvis släpps appen på App Store om inte allt för lång tid. Vemedio har inte gått ut med hur långt i utvecklingen de har kommit och inte heller givit någon tidsplan för när den kan komma att släppas.

Instacast för iPhone/iPod Touch uppdaterades för inte så länge sedan med stöd för iCloud-synkning. Alla dina podcast-prenumerationer och information om var du senast slutade lyssna på en podcast m.m synkroniseras mellan alla dina enheter över iCloud. Självklart kommer Instacast HD även ha samma iCloud-stöd.

Instacast kostar för närvarande 15 kr, och det är oklart om Instacast HD kommer som en universal app eller om det måste köpas separat.

Instacast - Vemedio

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!