Övrigt

Så följer du Rally Sweden med din iPhone

På torsdag drar Rally Sweden igång och körs i Värmland, Dalarna samt även en sväng i in Norge. Som rallypublik har du förmodligen inte tillgång till någon dator utan din iPhone är där du kommer följa rallyt. Här kommer tips på några webbsidor samt var på Instagram, Twitter och Facebook du ska hålla koll på senaste nyheterna och snyggaste bilderna.

rally_sweden_webb

Webben

Rally Sweden:s officiella hemsida hittar du på rallysweden.com och där finns även sträckor och tider samt liveuppdateringar på live.rallysweden.se. Den officiella sidan för hela rallymästerskapet Fia World Rally Championship håller till på wrc.com och de har också en officiell kanal på YouTube. Även sidan Swedish Rally News som följer Rally SM är värd ett besök. Vill du lyssna på Rallyradion så sänder Sveriges Radio P4 Värmland live via antingen webbsidan eller appen Sveriges Radio Play.

Sveriges Radio Play - Sveriges Radio

rally_sweden_facebook

Facebook

Rally Sweden håller också till på Facebook (facebook.com/OfficialRallySweden) och den kanske mest spektakulära platsen att se rallyt på, Colins Crest Arena (facebook.com/ColinsCrest) har en egen sida. Gå in och gilla sidorna så du inte missar några uppdateringar. Tänker du besöka Colins Crest Arena så går det rallybussar från Sunne.

Facebook - Facebook, Inc.

rally_sweden_instagram

Instagram

Även här på Instagram finns Rally Sweden med en officiell sida (instagram.com/rallysweden) och rallybilder hittar du med hjälp av #rallysweden eller exempelvis #colinscrest. Här finns också Swedish Rally News. Postar du själv bilder så tänk på att tagga dom så andra hittar.

Instagram - Burbn, Inc.

rally_sweden_twitter

Twitter

På Twitter hittar du också officiella Rally Sweden, Swedish Rally News och Colins Crest Arena.

Twitter - Twitter, Inc.

Har du tips på andra appar eller sidor som är bra att ha i skogen under Rally Sweden så kommentera gärna.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!