Övrigt

Så följer du årets Rally Sweden i din mobil

Även förra året tog vi upp hur du följer Rally Sweden från din mobil och det är inga stora förändringar inför årets tävling som nu dragit igång och invigs i kväll 20.00 i Karlstad. Eftersom du som publik förmodligen inte har tillgång till någon dator koncentrerar vi oss nedan på mobila appar och anpassade hemsidor.

rs_web_2014

Webben

Tävlingens officiella hemsida på rallysweden.com är mobilanpassad och lika så sträcktiderna från wrc.com och videoklipp hittar du på youtube.com/wrc. Vill du lyssna på Rallyradions sändningar fungerar de bäst i Sveriges Radios app där du ställer att in lyssna på P4 Radio Värmland.

Sveriges Radio Play - Sveriges Radio

rs_2014_facebook

Facebook

Den officiella Facebook-sidan hittar du på facebook.com/OfficialRallySweden och Colins Crest Arena med sitt spektakulära hopp och Colins Crest Award för den förare som hoppar längst finns på facebook.com/ColinsCrest. Gilla sidorna så du inte missar några inlägg.

rally_sweden_insta

Instagram

Rally Sweden:s officiella Instagram-konto är instagram.com/rallysweden och även här finns Colins Crest med i år på instagram.com/colinscrest. Taggar att hålla koll på är #rallysweden, #colinscrest och #wrc.

rs_2014_twitter

Twitter

Det officiella kontot för Rally Sweden är twitter.com/RallySweden, Colins Crest finns på twitter.com/ColinsCrest_ och Rallyradion hittar du på twitter.com/P4Rally.

wrc_sweden

Officiella appen för WRC

Här hittar du uppdaterade splitt och sträcktider samt massor av bilder, videoklipp, intervjuer med mera direkt från FIA World Rally Championship.

Ladda även upp med klassiska Colin McRae Rally för iPhone och iPad.

Har du förslag på andra konton eller sidor att följa är du välkommen att tipsa om dessa i kommentarerna.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!