Övrigt

Rykteskollen: Champagne- och grafitvideo och nya bilder på iPhone 5C

De påstådda läckorna slår som spön i backen ju närmare vi kommer till det datum då Apple förväntas hålla höstens pressevent, 10 september. Om vi ska tro alla rykten kommer Apple släppa två nya iPhone-modeller – en “iPhone 5C” i plast med ett brett färgval, och en “iPhone 5S” som designmässigt ser ut som nuvarande iPhone 5.

Sistnämnda ryktas dock få en eller ett par nya val gällande färg: champagne och grafit. Båda dessa finns nu att beskåda i högupplösta videoklipp och dessutom läcktes nyligen bilder som påstås föreställa förpackade och leveransklara iPhone 5C-enheter.

Bilderna nedan sägs föreställa leveransfärdiga iPhone 5C-enheter, förpackade likt de genomskinliga iPod-förpackningarna. Det är kinesiska sajten iApps som dessa bilder härstammar ifrån, och autenticiteten är svår att fastställa. En detalj som eventuellt kan få vissa att uppfatta detta som trovärdiga att modellen verkar kunna matcha bakgrundsbilden med färgen på enheten.

Det första av de två klippen nedan visar en gedigen genomgång av den champagne-/guldfärgade iPhone 5S som vid det här laget med stor sannolikhet kommer att visas upp nästa vecka. TLD, som gjort videon, demonstrerar även några skillnader som de upptäckte när de gav sig på ett försök att montera iPhone 5-kompontenter i bakstycket. Bland annat spekulerar de i att iPhone 5S kan få ett större batteri.

Efterföljande klipp visar förutom det champagnefärgade bakstycket även en grafitfärgad sådan. Ryktena om att en grafit/grå modell ska presenteras i samband med den champagnefärgade är dock förhållandevis väldigt få till antalet.

http://www.youtube.com/watch?v=Q3rwLUhGqq4

http://www.youtube.com/watch?v=8yVfdsTi92A

Om alla dessa rykten visar sig stämma kommer spekulanter på iPhone 5S alltså ha fyra färger att välja på i höst.

[via: http://www.macrumors.com/2013/08/29/new-videos-depict-champagne-and-graphite-iphone-5s-casings/ “Macrumors”]
[source: http://www.iapps.im “iApps”, http://www.besttechinfo.com/graphite-iphone-5s-and-ipad-mini-2-first-look/ “Best Tech Info”, http://www.youtube.com/user/tldtoday?feature=watch “TLD”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!