Övrigt

Rykteskollen: Är detta baksidan av kommande iPad 5?

ipad59to5mac

Det är antagligen många som tror – och kanske också förväntar sig – att Apples nästa generation av 10″-iPad ska ha samma design som iPad mini, med färgat aluminum på baksidan, tunnare formfaktor (den millimetertunna skillnaden känns verkligen) och rundare kanter. Nu har amerikanska 9to5Mac har fått en bild skickad till sig av en anonym kinesisk tredjepartstillverkare som uppger att bilden ovan visar en prototyp av chassit för kommande iPad-modell.

Enligt uppgiftslämnaren är denna bakdel “nästan lika tunn” som den för iPad mini, vilket om det stämmer verkligen skulle bli ett lyft för den idag jämförelsevis tjocka iPad-modellen.

Ett relaterat rykte som just nu florerar är att de referenser av iOS-enheter med 128 GB, som både hittats i nyligen släppta iOS 6.1 och i iTunes 11, till en början gäller en ny 10″-iPad med 128 GB lagringsutrymme. Enligt ryktena kommer denna iPad-modell släppas inom en inte allt för lång framtid med en prissättning i klassiskt Apple-manér: ett tillägg på 100 dollar.

Det skulle innebära att Apples val att i höstas bryta den årliga uppdateringscykeln inte var en engångsföreteelse, utan att de istället kommer lansera nya produkter och uppdatera redan lanserade produkter i en högre takt än tidigare.

Se fler bilder på 9to5Mac.com

KÄLLA: 9TO5MAC (2)
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!