Övrigt

Rykte: iPhone 6 släpps 25 september och en större version får annat namn

Förra veckan skrev vi om ryktet där vi fick både datum och pris för iPhone 6, och där var det 19 september om angavs. Nu kommer nya rykten från Kina som hävdar att iPhone 6 kommer presenteras 15 september med säljsstart i USA och bland annat just Kina den 25 september. Något oklart varför säljstart skulle vara en torsdag i år då det tidigare alltid skett på en fredag och själva eventen vanligtvis är på tisdagar och inte måndagar.

Dessa rykten säger också att versionen som har en skärm på 5,5 tum kommer heta iPhone Air och att priserna från det förra ryktet stämmer. Den större modellen i förra ryktesvängen inte nämndes kommer enligt dessa rykten hamna på ungefär $965.

Som vanligt med dessa rykten som har sitt ursprung i Kina ska de tas med en rejäl nypa salt.

Personligen tror jag iPhone 6 kommer få en skärmstorlek på 4,7 tum och komma med lagring upp till 128 GB. Vad gäller iPhone Air tror jag helt enkelt att det inte alls är en iPhone utan en ny modell av iPod touch som då får namnet iPod Air. Med samma formspråk som iPad Air och med en 5,5-tumsskärm som passar för spel kommer den rikta in sig till barn och ungdomar samt de som av någon anledning inte vill eller kan använda iPhone som mobil. Det höga priset som anges i detta rykte talar dock emot min gissning.

[via: http://appleinsider.com/articles/14/07/03/rumor-apples-iphone-6-to-launch-on-sept-25-larger-55-version-dubbed-iphone-air “Apple Insider”]

[related]Mer om iPhone 6[/related][display-posts tag=”iphone-6″ image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”10″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!