Övrigt

RunKeeper integreras med Hälsa

För inte så länge sedan uppdaterades RunKeeper med tidtagningsläge för inomhusaktiviteter och detta har nu förbättrats med en knapp på startskärmen som gjort det lättare att byta mellan tidtagning och GPS-läge.

En större nyhet i denna uppdatering är annars att RunKeeper nu kan prata med Apples Hälso-app i iOS 8 och synka träningspass och även få information tillbaka.

Appen fick också för stöd för SMS Audio BioSport hörlurar med en inbyggd optisk sensor som kontinuerligt mäter din puls när du lyssnar på musik under träningspasset.

Slutligen så stöds sportklockor från Timex Ironman Run x50+ så du kan se träningsinformation direkt på handleden medan din telefon ligger kvar i fickan

RunKeeper för iPhone är gratis i App Store och kan användas kostnadsfritt för att hålla koll på din träning men innehåller köp inuti appen för olika träningsprogram om man vill ta hjälp av dessa.

[related]Mer om RunKeeper[/related][display-posts tag=”runkeeper” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!