Övrigt

Rösta fram Apple Store uppbyggd av LEGO

LEGO har skapat en underhållande sida där LEGO-fantaster kan ladda upp sina egna LEGO-projekt. De kallar tilltaget för LEGO CUUSOO.

Efter att ens projekt är designat och uppladdat publiceras det för allmänheten att rösta på.

Lyckas projektet få över 10 000 röster  går det vidare till en LEGO-jury som kvartalsvis går igenom alla dessa. Ett utav alla de förslag som gått vidare väljs ut för att faktisk få komma i produktion utav LEGO själva. Inte nog med att vinnarna kan komma att få se sina egna byggen på leksakshyllorna, de får även 1% av intäkterna försäljningen genererar.

http://www.youtube.com/watch?v=ZaFbGIV5s7k

Personen bakom användaren gotoandbuild har gjort en version av en Apple Store, Utöver en klassisk Apple Store-framsida har han lyckats få med den klassiska glastrappan och två LEGO-gubbar som liknad Steve Jobs och Steve Wozniak, den sistnämnda på en Segway.

För den Apple-intresserade är det bara att gå in och rösta och hoppas på att juryn väljer just detta projekt. Blir det ett vinnarprojekt dröjer kanske inte så länge innan vi alla kan bygga våra egna Apple Store-butiker hemma.

Är du mer intresserad utav LEGO så kan du lyssna på den senaste avsnittet av Macradion som gör en liten avstickare från Apples produkter och landar i LEGO:s olika plastblandningar.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!