Övrigt

Reeder till iPhone uppdaterad med ersättare till Google Reader

20130428-155526.jpg

Silvio Rizzi har släppt version 3.1 av sin RSS-läsare till iPhone, Reeder. Eftersom Google Reader stängs ner 1 juli behövs alternativ hantering av prenumerationerna. Sedan tidigare stöds Fever men eftersom den kräver att du kör den på en egen server är det inget alternativ för de flesta av användarna. Därför har Reeder nu fått stöd för synkronisering med Feedbin och även lokal hantering av RSS.

20130427-204208.jpg

Feedbin liknar Google Reader i och med att det synkar och även har en webbversion som dessutom är betydligt snyggare än Google:s variant. Dock är den inte gratis utan kostar $2 i månaden eller $20 per år. Men använder du dig av RSS på flera enheter så är det nog väl värt pengarna.

Den lokala hanteringen av RSS synkar av förklarliga skäl inte utan håller till helt och hållet på din iPhone. Versionerna av Reeder för iPad och Mac har ännu inte uppdaterats med stöd för Fever, Feedbin eller lokal RSS-hantering men det är något som ska komma. Tills vidare är de versionerna gratis i respektive App Store. Till sist har Reeder också fått pull-to-refresh för att uppdatera dina prenumerationer.

iPhone

Reeder - Silvio Rizzi

iPad

Reeder for iPad - Silvio Rizzi

Mac

Reeder - Silvio Rizzi

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!