Övrigt

Reeder för Mac och iPad blir gratis

Reeder iPad mini

Utvecklare av den populära appsviten Reeder, som finns till både iPhone och iPad såväl som till Mac, har gått ut med lite ny information om läget inför 1 juli, då Google Reader stängs ned för gott. Reeder-apparna har sedan dag ett kunnat synkronisera alla prenumerationer främst med hjälp av just Google Reader.

Utvecklaren av Reeder har nu gått ut med lite mer information om vad som komma skall efter att Google stänger portarna om ett par månader. Som vi tidigare skrivit om kommer tjänsten Feedbin – en av ersättarna till Google Reader – att implementeras, och likaså funktionalitet att behålla prenumerationerna lokalt på en enda enhet. Målet är att allt eftersom sedan lägga till fler och fler synkroniseringstjänster, vilket bådar gott för oss användare. Att kunna välja mellan en rad olika tjänster brukar i slutändan leda till att det finns något som passar de flesta.

Det är numera rätt länge sedan Reeder för iPhone uppdaterades till version 3.0, något som iPad- och Mac-versionen ännu inte fått se röken av. Utvecklaren skriver dock att även dessa appar kommer uppdateras till 3.0 “inom månader”, och att just dessa två appar fram tills att de uppdateras kommer kunna laddas ned helt gratis från respektive App Store. iPhone-versionen behåller sin vanliga prislapp på 22 kr.

Reeder för iPhone – 22kr

Reeder - Silvio Rizzi

Reeder för iPad – gratis

Reeder for iPad - Silvio Rizzi

Reeder för Mac –  gratis

Reeder - Silvio Rizzi

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!