Övrigt

Readability introducerar rekommendationer och följare

Läs-tjänsten Readability presenterade idag några nyheter som ska ge dig både mer att läsa och nya sätt att dela med dig av bra material du själv finner. Tidigare har delningen varit begränsad till Twitter, Facebook samt att maila dina kompisar direkt. Men nu introduceras rekommendationer och följare.

Gillar du en artikel kan du nu helt enkelt välja att rekommendera den utan att för den delen posta till Twitter eller Facebook så alla dina vänner som kanske inte alls är intresserade av vad du läser slipper se den. De som dock är intresserade av samma saker som du och gillar att läsa kan istället nu följa dig direkt i Readability, och du kan förstås välja att följa de du delar läsvanor med.

readability_follow

Själva webbsidan för Readability har också uppdaterats och fräschats upp med bland annat nya typsnitt att välja bland. Den är dessutom nu mera responsiv så din skärmstorlek eller om du använder touch eller mus ska spela mindre roll.

Sist men inte minst så jobbar de nu på en ny version av appen för iPhone och iPad som kommer innehålla just rekommendationer men också mycket annat. När exakt denna släpps meddelar de dock inte.

Den uppdaterade webbtjänsten kommer rullas ut efter hand med är du en storläsare och vill prova nyheterna snabbare kan du bege dig till readability.com/gimme där du genom att tittar kan gå före i väntelistan. Annars väntar du snällt så kommer alla efter hand att få uppdateringen.

[source: http://getpocket.com/a/read/479366712 “Readability Blog”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!