mini-121014-583x360

by • 14 oktober, 2012 • NyheterComments (4)63

Priser och färger för iPad mini läckta

mini-121014

Tyska MobileGeeks.de säger sig ha kommit över priserna för iPad mini från Media Markt och som ni ser sträcker sig priserna från €249 till $650. Dessutom kan vi se att iPad mini kommer släppas i 16 olika varianter där det är lagringskapacitet (8GB till 64GB), färg (svart & vit) och uppkoppling via mobilnätet eller endast Wi-Fi som särskiljer. Det står inget om det rör sig om 4G nät eller inte men det får vi nog anta men om det kommer fungera i Sverige eller inte är dock osäkert.

Om detta stämmer skulle ingångsmodellen av iPad mini med endast Wi-Fi alltså bli billigare än den nyligen lanserade iPod touch som börjar på 2 895 kronor. Dock kommer iPod touch med 32GB minne att lagra musik och appar på medans minsta iPad mini kommer med mer blygsamma 8GB minne. Hur som helst så om detta stämmer kommer priset för en iPad mini att börja på runt 2000-2500 kronor i Sverige.

Ett exempel på en produkt i Apple Store som kostar just €249 är Logitech UE Boombox Wireless Bluetooth Speaker (Sverige / Tyskland) och priset för en i Sverige är 2 290 kronor om det är något att gå på.

VIA: APPLEINSIDER

Liknande artiklar

 • Gabbe

  Ingen utanför Apples innersta kärna vet vad det blir för priser eller om det ens kommer nya modeller.

  Ja, förutom Media markt i Tyskland förståss, dom får veta allt.
  Och alla skaltillverkare i Kina och Vietnam, dom får också förhandsinfo av Tim och gänget om nya produktsläpp.

  Jodusåattvahettere…

 • Filip

  Håller med Gabbe. Jag tror snarare att de har spekulerat och gjort en liten lista som sedan blir enkel att redigera. Inte för att denna kan ha tagit mer än två minuter att göra :P Låter ganska troligt med 8/16/32/64, svart/vit, Wifi/4G, svart/vit och priserna verkar rimliga.

 • Adrian
 • jluckhurst41

  inte en chans att det blir så många olika konfigurationer