Övrigt

Priser och färger för iPad mini läckta

mini-121014

Tyska MobileGeeks.de säger sig ha kommit över priserna för iPad mini från Media Markt och som ni ser sträcker sig priserna från €249 till $650. Dessutom kan vi se att iPad mini kommer släppas i 16 olika varianter där det är lagringskapacitet (8GB till 64GB), färg (svart & vit) och uppkoppling via mobilnätet eller endast Wi-Fi som särskiljer. Det står inget om det rör sig om 4G nät eller inte men det får vi nog anta men om det kommer fungera i Sverige eller inte är dock osäkert.

Om detta stämmer skulle ingångsmodellen av iPad mini med endast Wi-Fi alltså bli billigare än den nyligen lanserade iPod touch som börjar på 2 895 kronor. Dock kommer iPod touch med 32GB minne att lagra musik och appar på medans minsta iPad mini kommer med mer blygsamma 8GB minne. Hur som helst så om detta stämmer kommer priset för en iPad mini att börja på runt 2000-2500 kronor i Sverige.

Ett exempel på en produkt i Apple Store som kostar just €249 är Logitech UE Boombox Wireless Bluetooth Speaker (Sverige / Tyskland) och priset för en i Sverige är 2 290 kronor om det är något att gå på.

VIA: APPLEINSIDER
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!