Övrigt

Nylansering av Undertexter.se

Undertexter.se går åter igen att nå. Sedan polisen beslagtog Undertexter.se:s servrar för några veckor sedan har sajten legat nere men under dagen har man alltså nylanseradet sajten.

Undertextsajten, som är en av Sveriges största, blev polisanmäld för upphovsrättsbrott av Antipiratbyrån och polisen beslagtog utrustning från både ett webhotellet i Helsingborg och hemma hos en privatperson i Stockholm. Strax efteråt gick Antipiratbyrån och meddelade att man kommer att agera mot flera sajter. Detta fick en annan svensk undertextsajt, Swesub.nu, att stänga ner och är så fortfarande.

Det pågår en utredning mot sajtens ägare och servrarna är därmed fortfarande hos polisen. Därför har man tidigare frågat efter donationer för att kunna starta igen. Detta har emellertid skapat en del kritik från andra undertextsajter, som menar på att summan på 150 000 är omotiverat hög. Samtidigt nystartas en fildelningsfond med hjälp av pengarna.

Om du inte kommer in på sajten för närvarande beror det antagligen på att din internetoperatör ännu inte uppdaterat sina DNS:er.

Läs också

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!