Övrigt

Nyheterna i Apple TV

apple_tv_b1

Tillsammans med iPhone, iPod touch och iPad fick Apple TV igår också en uppdaterad programvara. Det var dock inte iOS 5 som kom utan iOS 4.4. Varför Apple envisas med att köra ett annat versionsnummer på Apple TV vet jag dock inte. Nyheterna är som ni ser på bilden ovan.

  • AirPlay-dubblering. Strömma vad som visas på din iPad 2 trådlöst till din HDTV. Detta ska fungera på iPhone 4S men det kan vi av förklarliga skäl inte testa ännu.
  • Trailrar. Ett helt nytt sätt att bläddra bland, och titta på, hundratals av de senaste filmerna.
  • Bildström. Visa de bilder som överförts från dina enheter till iCloud. Du kan även välja att visa bildströmmen som skärmsläckare.

apple_tv_b2

  • Wall Street Journal Live. Låter dig se nyheter från Wall Street Journal. Här ovan kollar jag exempelvis på videorecensionen av iPhone 4S av Walt Mossberg.

Den trevligaste nyheten är ju utan tvekan AirPlay-dubbleringen som bland annat ger dig möjlighet att spela spel på din HDTV från iPad 2 eller iPhone 4S. Nu när du också kan köpa och hyra filmer i svenska iTunes Store från en Apple TV är det ingen dum investering för ditt vardagsrum.

Stöd Allt om Mac genom att köpa din Apple TV via vår länk på svenska Apple Store.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!