Övrigt

Nya uppfräschade iLife blir gratis och tillgängligt idag

Tillsammans med OS X Mavericks och iWork släpptes idag också uppdaterade versioner av iLife-apparna för Mac och iOS. Gemensamt är också att priset för iPhoto, iMovie och Garageband blir helt gratis för dig som köper en ny iPhone, iPad eller Mac.

imovie_all_2013

iMovie

iMovie fick kanske den mest intressanta nyheten av de kreativa apparna idag. Med iMovie Theater blir alla dina filmer filmer via iCloud tillgängliga på alla dina enheter. Har du redigerat en film finns den automagiskt att se på din Mac, iPhone, iPod touch, iPad eller Apple TV. Appen har nu också stöd för de slow-motion-filmer du kan spela in med din iPhone 5s.

iphoto_ios_2013

iPhoto

De nya versionen av iPhoto bjuder på ett nytt utseende och bland nyheterna finns grupperingsmöjligheter som favoriter, taggar samt bättre sökfunktioner. Ett allt större fotobibliotek behöver bättre sätt för att organiseras och tack vare stöd för 64-bitarsprocessorer både på Mac och iOS går det dessutom snabbare och mjukare att ta sig igenom sitt bibliotek.

garageband_ios_2013

Garageband

Apples musikapp för de som inte är de allra mest professionella blev idag ännu lite proffsigare. Appen fick stöd för upp till 32 spår och en uppdaterad trummaskin. Nästan så vem som helst nu kan göra musik, utan instrument dessutom och dela med hela världen.


[display-posts tag=”apple-event-22-okt-2013” image_size=”thumbnail” orderby=”date” posts_per_page=”10″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!