Övrigt

Nya Twitterrific låter dig “redigera” tweets

I en ganska obetydlig uppdatering av iOS-appen Twitterrific finns en ny funktion som låter användare redigera sina tweets efter att de publicerats. Men någon riktig redigering är det inte, då Twitter ännu inte introducerat en sådan funktion.

Men Twitterrific har en ganska fiffig lösning för att på sätt och vis kringgå Twitters begränsning och ge ett sken av att man som användare faktiskt redigerar en tweet.

I funktionsmenyn för egenpublicerade tweets finns numera en “Edit”-knapp. Ett tryck på denna tar dig till en vy där tweetens innehåll kan ändras. Sedan är det bara att skicka iväg ändringarna, som resulterar i att det i flödet ser det ut som att din tweet har ändrats.

Det appen egentligen gör, i bakgrunden utan att användaren nödvändigtvis förstår, är att den raderar den första tweeten och publicerar en ny tweet med det nya “redigerade” innehållet.

Det gör att funktionen främst är användbar kort efter att ursprungliga tweeten publicerats, då datumstämpeln på en redigerad tweet blir senare än den ursprungliga.

En snygg och smart lösning som sparar tid för dig som ofta skriver fel, glömmer ett ord eller av någon annan anledning ofta behöver radera en tweet och publicera den på nytt.

Twitterrific för iOS – gratis

[via:http://www.macstories.net/news/twitterrific-for-ios-adds-edit-tweet-button/ “Macstories”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!