Övrigt

Ny snabbare model av “stora” iPad upptäckt i loggar

ipad_mini_concept1-580x389

I utvecklaren av appen Analytics loggfiler har en ny tidigare okänd model av iPad dykt upp som identifierar sig som iPad 3,6. Tidigare har vi skrivit om andra modeller som heller ännu inte lanserats som identifierat sig som iPad 2,5 och 2,6. Dessa två tros vara kommande versioner av iPad mini vilken bygger vidare på teknologi från iPad 2.

Det intressanta med den nya modellen som nu upptäckts (iPad 3,6) är att den stödjer ARMv7s vilket betyder att den är kompatibel med den nya A6-processorn som introducerades i iPhone 5 och skulle alltså kunna vara en ny snabbare version av tredje generationens iPad. De senaste modellerna av iPad idag presenterar sig som iPad 3,1, 3,2 och 3,3.

Kanske får vi inte bara se iPad mini presenteras i oktober utan även en uppdaterad tredje generations iPad som då med all säkerhet också kommer med den nya Lightning-kontakten. Men som vanligt vet vi inget säkert innan Apple väl presenterat modellerna och kanske är det vara så att vi inte kommer få denna snabbare modell förrän runt mars månad som tidigare år.

VIA: MACRUMORS
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!