Övrigt

Nu kan du se ditt Instagram-flöde på webben

Instagram Allt om Mac

Instagram har under de senaste månaderna byggt ut sin webbsida mer och mer och med gårdagens uppdatering är Instagram.com nästan i paritet med den mobila applikationen. Den enda stora funktion som fortfarande är exklusiv för Instagrams app är uppladdning av bilder – något som Instagram länge har indikerat enbart ska ske via mobila enheter.

Det nya på Instagram.com är att startsidan bytts ut från att visa din Instagram-profil till ditt eget Instagram-flöde med bilder från de du valt att följa – precis som i Instagram-appen. Du kan kommentera bilder och dubbelklicka på dem för att gilla dem. När nya bilder laddas upp och läggs till i flödet indikeras i en rad högst upp.

Webbsidan är responsiv och anspassar sig automatiskt till din webbläsares sidbredd, vilket gör den till en utomordentlig kandidat till en webapp med hjälp av det smidiga lilla programmet Fluid. Med Fluid kan du göra vilken webbsida som helst till en webbapplikation med en ikon och som körs separat från dina webbläsare.

På Mac App Store finns det idag gott om program för att komma åt ditt Instagram-konto. Vi har tidigare skrivit om både Instalicious och InstaDesk som på olika sätt presenterar och visar dina Instagram-bilder och har inbyggda funktion för att både gilla bilder och läsa och skriva kommentarer. Den sistnämnda har även stöd för notifikationer.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!