Övrigt

Microsoft OneDrive får stöd för större filstorlekar

Dagens begränsning för hur stora filer som får lagras på Microsofts molntjänst OneDrive håller på att tas bort alternativt utökas. Idag ligger begränsningen på 2GB men användare har på diverse forum rapporterat att denna begränsning tagits bort.

Enligt Microsoft själva ska alla inom kort kunna lagra större än 2GB stora filer i deras moln.

Vad den ny gränsen ligger på är oklart, men i ett uttalande till The Next Web säger en talesperson att större filstorlekar just nu testas i en liten skala för ett fåtal användare. Mer information kommer att släppas i ett senare skede vida molntjänstens officiella blogg.

Med tanke på att Microsoft nyligen utökade lagringsutrymmet för Office-prenumeranter till hela 1 TB är taket på 2GB ytterst begränsande.

Jämförelsevis har Dropbox en gräns på 10GB medan Google Drive har tillåter filer så stora som 5TB. Apples molntjänst har ingen uttalad gräns, men den nya iCloud-funktionen Mail Drop tillåter filer upp till 5GB.

[source:http://thenextweb.com/microsoft/2014/09/01/microsoft-starts-increasing-onedrives-file-size-limit-2gb-unspecified-maximum/ “The Next Web”]

[related]Relaterat[/related][display-posts tag=”onedrive, skydrive” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!