Övrigt

Microsoft har släppt Office för Android smartphones

office-for-android

För lite mer än två veckor sedan släppte Microsoft Office Mobile för iPhone på App Store. Nu har turen kommit till Android.

Appen är gratis att ladda ner och installera och kräver Android 4.0 eller senare samt ett Office 365-konto för att fungera. En prenumeration på Office 365 kostar ca 89 kronor per månad.

Just nu finns Office Mobile for Office 365 bara tillgängligt för amerikanska användare men borde finnas tillgänglig i svenska Google Play Store väldigt snart. Microsoft kommer löpande rulla ut appen på 33 olika språk till 117 länder “inom kort”.

Likt lanseringen på Apple App Store finns ingen version speciellt utformad för surfplattor. Det spekuleras i om detta kan ha att göra med Microsofts satsning på deras surfplattor i serien Surface.

Microsoft går ut hårt i reklamer och berättar hur mycket bättre Surface är än andra surfplattor och då främst när det gäller hanteringen av Officedokument.

Faktum är att de till och med gjort en webbsida helt dedikerad åt att visa hur mycket bättre deras Surface är än andra surfplattor.

Get it on Google Play

Läs också:
Microsoft Office till iPhone släppt i App Store

[via: http://www.engadget.com/2013/07/31/office-mobile-for-android/ “Engadget”]
[source: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehub “Google Play”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!