Övrigt

Microsoft använder Siri mot Apple i ny reklam

[youtube id=”86JMcy5OqZA”]

I en reklamfilm som heter Less talking, more doing använder Microsoft Siri för att poängtera det som surfplattor med Microsoft 8 kan men som inte iPad kan. Bland annat är det multitasking och Powerpoint man lyfter fram, och i ärlighetens namn är ju multitasking inte iPadens starka sida men Keynote slår Powerpoint varje gång. Men jag gillar ändå reklamen på nåt sätt, det är lite Mac Vs PC över  den, speciellt delen där Siri föreslår att de ska spela piano i stället, en tydlig känga till Apples iPad reklam från 2012.

Men sedan försöker man göra det i text och då fungerar det inte alls lika bra. Att fortsätta gnälla om att iPad inte kan köra Microsoft Office är ju så tråkigt och ärligt talat, är det verkligen avgörande för gemene man när man köper en surfplatta?

“Get the best of work and play with a Windows tablet. Play games, watch your favorite movies, read, and catch up with family and friends. Plus you can get stuff done with Office, do two things at once side-by-side, and access your files anywhere. An iPad just can’t do all of that.”

Det är lite intressant att Microsoft på något sätt försöker positionerna sig som nummer två efter iPad, vad hände med Android?

Läs också:

Den kompletta samlingen av Mac VS PC-reklamen

Det finns EN som använder Microsoft Surface

Det krävs en iPad för att sälja in Surface

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!