Övrigt

Mer om kommande iPhone – Filmklipp och ritning

För ett par dagar sedan bubblande några bilder upp som enligt källor ska föreställa nästa generations iPhone-modell, och vi på Allt om Mac var nog inte ensamma om att få höjda ögonbryn av den påstådda, nya baksidan som av bilderna att döma består av både aluminium och antingen glas eller plast.

Igår dök det upp både ett filmklipp och en ritning som går hand i hand med de bilderna vi tidigare fick se. Ritningen som ni ser ovan damp ner i Cydiablog‘s e-postinkorg och ska alltså föreställa en ritning av nästa generations iPhone. Precis som de läckta bilderna visar denna ritning en längre skärm på runt fyra tum och en centrerad FaceTime-kamera. Det är givetvis svårt att veta om detta är the real deal, eller inte. Men sammantaget med alla andra rykten och påstått läckta bilder är det svårt att nochalera det som ett hittepå.

Klippet nedan visar en glasfront av en längre iPhone som i övrigt verkar vara lika bred som nuvarande iPhone. Även detta klipp, som publicerats av den japanska webbsidan Macotakara, skulle kunna vara ett trolleri, men sammantaget med alla andra läckor som vi fått se de senaste dagarna skulle det absolut kunna vara en riktigt iPhone-front som används i klippet.

https://www.youtube.com/watch?v==yMg0j9ZlLzc

Under intervjun på D10 (AllthingsD) sade Tim Cook att Apple ska “Double down on secrecy” – att de ska bli ännu mer hemlighetsfulla när det gäller nya, kommande produkter. Om de senaste dagarnas läckor senare visar sig vara autentiska kan man lätt säga att Cooks Apple antingen misslyckats, eller att de helt enkelt inte hunnit ta i med hårdhandskarna ännu.

VIA: THE VERGE
KÄLLA: CYDIABLOG, MACOTAKARA
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!