Övrigt

Mailklienten Mailbox nu i publik beta för Mac

Den hyllade och mycket omtalade mailklienten Mailbox finns nu i publik beta för Mac. Sedan appen köptes upp av Dropbox har en del uppdateringar släppts för iOS-appen, men förutom ett löfte om att en app är på väg till Macen har vi inte fått tillgång till något förrän nu.

Precis som när iOS-appen lanserades hajpas även denna version med ett kösystem. Alla som är intresserade kan anmäla sig för att få en så kallad betacoin som krävs för att låsa upp beta-appen.

I samma veva lanserar Mailbox nu också officiellt stöd för att lagra meddelanden i utkast, något som iOS-appen tidigare inte kunde. Utkast finns tillgängligt i denna betaversion och synkroniseras via Dropbox. Vidare går det nu att snooza e-postmeddelanden till datorn. 

Utöver det kvarstår den kanske största nackdelen med Mailbox: endast Gmail- och iCloud-konton stöds – har du din e-post på andra ställen behöver du i nuläget inte bemöda dig med att prova Mailbox.

Få en betacoin och prova

Vi har en handfull betacoins att dela ut – släng iväg ett mail till [email protected] (se uppdatering nedan) så kommer det på vändande post. Får du inget svar inom en timme kan du räkna med att de har tagit slut. Det går också att själv registrera sitt intresse för en betacoin hos Mailbox.

Uppdatering: Våra betacoins är nu slut. Du kan alltid fråga efter en i kommentarerna; alla som fått och aktiverat en betacoin får så småningom ett fåtal att dela med sig av till andra.

 

[related]Mer om Mailbox[/related][display-posts tag=”mailbox” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!