Övrigt

Mailbox får Auto Swipe och kommer till Android och Mac

Den populära e-postklienten som först kom till iPhone och senare även till iPad finns från och med idag även till Android, och alla appar får nya funktionen Auto Swipe.

Dessutom håller en betaversion av Mailbox för Mac på att testas. I nuläget är det en stängd beta, och vi som hålls utanför får nöja oss med en teaser-bild (längre ned). Men man kommer att successivt öppna upp betan för fler och fler, och alla intresserade kan anmäla sitt intresse på Mailbox’ webbsida.

The Verge har fått en pratstund med Mailbox-grundaren Gentry Underwood som avslöjar en del riktigt fiffiga funktioner som kommer sida vid sida med Mac-klienten.

För det första är synkroniseringen mellan Mac och de mobila apparna och vice versa direkt – arkiveras ett meddelande på datorn försvinner den lika snabbt från Mailbox på iPhone, iPad och Android. Detta även om appen är i bakgrunden.

Vidare kommer en ny snooze-funktion att läggas till, som gör det möjligt att snooza ett meddelande till Mac-klienten. Riktigt behändigt för de gånger du exempelvis är på en resa och inte vill hantera vissa meddelanden förrän du är åter framför datorn.

mailbox_for_mac_final

Auto Swipe förstår hur du tänker

En ny funktion som har lagts till är Auto Swipe för alla appar och som enligt Mailbox själva snappar upp återkommande mönster i hur du sveper, snoozar och hanterar olika avsändare och olika e-postinnehåll. Auto Swipe kan på så sätt föreslå att automatisera återkommande meddelanden åt dig.

Det må låte lite småläskigt, men som användare har du full kontroll på vad appen får och inte får göra på eget bevåg.

Exempelvis kommer Mailbox föreslå att tysta/ignoera en konversation konversation som du återkommande arkiverat, eller snooza alla privata e-postmeddelanden tills efter arbetsdagen är slut.

Om du snoozar ett nyhetsbrev från en webbutik tills på torsdag kväll kan Mailbox föreslå att alltid göra det åt dig framöver. Alla dessa automatiska regler finns att granska i en lista i inställningarna, och om du själv vill lägga till en går det alldeles utmärkt.

Större integration med Dropbox

För dig som inte minns köptes Mailbox upp av Dropbox för drygt ett år sedan, och nu får alla Mailbox-användare skörda frukten av det. Dels skriver Mailbox att funktionen Auto Swipe är helt beroende av Dropbox infrastruktur, och dels har uppdaterade Mailbox-apparna stöd för synkronisering av inställningar och Auto Swipe-regler via Dropbox.

[related]Mer om Mailbox[/related][display-posts tag=”mailbox” image_size=”thumbnail” orderby=”date” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!