Övrigt

Litet solcellsdrivet tangentbord till Mac

k760

Logitech presenterade idag ett nytt solcellsdrivet tangentbord till Mac. Tidigare har man kunnat köpa det fullstora K750 som också har solceller och det kommer nu i en mindre version vid namn Logitech Wireless Solar Keyboard K760.

Den nya versionen är som sagt mindre och mera likt Apple Wireless Keyboard och ansluts liksom det via Bluetooth. Men Logitech har en ganska smart funktion där man kan ansluta tangentbordet till tre olika enheter som man sedan byter mellan med ett knapptryck. Du kan alltså till exempel snabbt ansluta det till din iPad istället.

Batteriet laddas av solcellerna både från soljus och din skrivbordslampa och fulladdat räcker det för användning i tre månader i totalt mörker. Nu är det kanske inte troligt att man skulle sitta i totalt mörker i tre månader och skriva men huvudsaken är att man troligen inte behöver bry sig om att batteriet ska ta slut.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 finns tillgänglig i juli och enligt pressreleasen till ett cirkapris på 799 kronor medans hemsidan säger 899 kronor. Vi utgår också från att tangentbordet har svenska tecken när det lanseras i Sverige i sommar.

Läs också:
Solcellsdrivet tangentbord designat för Mac
Nytt slimmat tangentbordsfodral för iPad från Logitech
Nytt solljusdrivet tangentbordsfodral till iPad
Det bästa tangentbordsstället till iPad
Länktips: Recension av Logitechs slimmade tangentbordsfodral för iPad

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!