Övrigt

Läckta bilder skvallrar om nya iPhone

19to5macblackandwhite

Bilderna du ser här kommer ursprungligen från reparationsföretagen UbreakiFix och iFixYouri, samt från källor till 9to5Mac, och de båda verkar anse att bilderna är autentiska, vilket även vi får känslan av när vi tittar på bilderna. Med det sagt kan detta lika gärna vara en tidig, slopad design och inte alls den slutgiltiga designen Apple valt för deras nästa iPhone-generation.

Det mest slående är definitivt att denna modell verkar vara tunnare än nuvarande iPhone 4/4S, samt att Apple med denna generation kan komma att använda den tidigare beryktade, mindre dockkontakten som förmodligen kommer få en hel tillbehörsindustri att skrika av smärta.

Vidare tyder dessa bilder på att baksidan och metallramen kommer sitta ihop mer tight än i nuvarande modeller, och inge en slags unibody-känsla likt Macbook Air och Pro. Baksidan på dessa bilder har ett slags metallstycke (aluminium?) som täcker stora delar av baksidan, och som ser fantastiskt fult ut. Det har länge sagts att metall på baksidan skulle störa antennsignalerna för mycket, varför många länge uteslutit en metallbaksida i kommande iPhone-modell, men kanske har Apple ett lyckats med ett nytt, tekniskt trick.

FaceTime-kameran på framsidan har enligt denna modell fått flytta på sig och är istället placerad centrerat över högtalaren, likt iPod Touch. På undersidan ser vi förutom en ny dockkontakt också vad som verkar vara en större högtalare – eller i alla fall en längre högtalare.

På undersidan hittar vi nu även hörlursuttaget som alltid annars varit placerad på ovansidan i alla de fem tidigare iPhone-modellerna, vilket klingar harmoniskt med en tidigare läckt bild där dockkontakten och hörlursuttaget sitter på samma komponent.

Det har ju tidigare varit en hel del rykten och spekulationer kring hur stor skärmen kommer vara på nästa generations iPhone, och av dessa bilder att döma verkar det senaste ryktet vara det som bäst kan passa in; en lika bred med 176 pixlar högre skärm i formatet 16:9 (tänk er en extra rad med ikoner på hemskärmen).

Hoppa över till 9to5Mac för mer högupplösta bilder.

KÄLLA: 9TO5MAC, MACRUMORS
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!