Övrigt

Koncept: Auxo visar hur mycket bättre multitask-raden kan bli

Auxo-multitask

Personen bakom pseudonymen “Sentry” på The Verge’s forum har tidigare fått uppmärksamhet för sina (och för det mesta mycket genomtänkta)  koncept för iOS. Sentry’s senaste projekt ger förslag på en förbättrad multitask-meny i iOS. Multitask-menyn har sedan det lanserades under sommaren 2010 (iOS 4.0) inte fått så mycket kärlek från Apples sida.

Det hela började med ett koncept bestående av bild och text, senare tillkom en animerad konceptvideo och nu finns efter relativt kort tid ett fullt fungerande tillägg som nu distribueras via Cydia; en App Store-liknande tjänst för jailbreakade enheter. I klippet nedan kan du se hur Auxo – som tillägget är döpt till – fungerar i praktiken.

[youtube id=J4Q_97exnJk]

Säga vad man vill om hur mycket mer praktiskt det är att se en liten skärmdump för varje applikation, men snabbknapparna för bland annat Wi-FI, Bluetooth och andra inställningar man ofta slår på och av ser väldigt smidig ut. Att snabbt komma till respektive plats in Inställningar-appen genom att bara hålla inne fingret på ikonen är genialiskt.

KÄLLA: THE VERGE FORUMS
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!